Nieuws

Heeft u vragen
Bel ons (0523) 25 14 08

Mystery Guest ontmaskerd door de leerlingen van de Regenboog

4 februari 2021

Wie is toch die mysterieuze gast in de Meet? 67 nieuwsgierige leerlingen van groep 4 tot en met groep 8 gingen op zoek naar het antwoord op die ene vraag.

De leerlingen van deze groepen gingen er maar eens goed voor zitten. Ze volgen inmiddels al de gehele lockdown digitaal thuisonderwijs en de meesters en de juffen van de Regenboog vonden dat het wel eens tijd werd voor iets mysterieus. Daarom hebben de meesters en de juffen van de Regenboog een mystery guest uitgenodigd voor in de Meet. Alle leerlingen van groep 4 tot en met groep 8 konden inloggen en vragen stellen aan de mystery guest. ‘Hebt u bruin haar?’, ‘speelt u gitaar?’ tot ‘kunt u goed oliebollen bakken?’ Alle leerlingen konden vragen stellen en natuurlijk gaf de mystery guest zijn stem niet gelijk prijs. Met een heuse stemvervormer werd er alleen met ja of nee antwoord gegeven.

En na een klein kwartier kon de meerderheid van de 67 leerlingen antwoord geven op die ene vraag: ‘Wie is toch die mystery guest?’ Deze man speelt gitaar geeft muziekles op de Regenboog, het was namelijk meester Levi!

Voor de leerlingen was het een ontspannende activiteit waardoor ze ook nog eens de leerlingen uit de andere groepen konden zien en spreken!

 

 

Ga terug naar Nieuwsoverzicht